Saturday, March 3, 2012

Survey Camp @ Kem Ukur

1. Survey Camp ialah kem latihan ukur untuk budak yang ambil kos kejuruteraan awam.
2. Kem ni wajib untuk budak2 awam sebab kem nie ade 1jam kredit.
3. Kem ukur anjuran UTHM ni berlangsung di Kuala Linggi, Melaka (utara melaka).
4. Kem nie ade 6sesi.
5. Aku lak kene sesi yang ke 4 pada 12/2/2012 - 19/2/2012 dan 20/2/2012 dh hbs cuti sems & start belajar. Perh penat jugak la x de rehat.
6. Kem nie mula2 x best sbb penat, tp lama2 best lak, cume kulit jd gelap sket la sbb asyik bawah panas je kan.
7. Sape2 yang kene g kem nie akan datang standby2 la bawak sun block kalo x nak muke korang hitam legam. hehe
8. Gambar kat atas tu dak2 kelas aku yang sesi 4 sekali dengan aku. Ade sorg je x de kat situ sbb dia balik awal.
9. Otak sedikit blur mase buat ukur sbb dh lupe benda yang blja mase diploma dulu, perh nasib la ade dak2 matrix leh la back2up sket. hehe
10. Dah la aku malas plak nak menaip, dah la hari ni aku ponteng suksis, kan syafiq kan, hahahahahaha
11. Korang kene training makan laksa pagi2 buta sebab kat sane nanti ade sarapan laksa pagi2, kalo yang x biasa tu biasa2kan la ye, kan ade lak yang sakit perut.
12. Sebelum pegi sane pastikan korang reti gune perisian autocad sebab kat sane korang kene banyak lukis, perh muntah gak la kalo x reti.
13. Okla2 bye, taip banyak2 pun bukan korang nak bace pun kan,..hahahahahhahaha :P
Posted by Picasa

No comments:

Related Posts with Thumbnails