Saturday, February 26, 2011

Blackberry+Black Woman=???


Ptg td aku aku lepak ngan dante kat NS Coner kat Seremban 2 dkt ngan Jusco,..lps je minum aku g la kat kereta,..baru nak start engine kereta tibe2 sorg sorg wanita negro mintak tlg,..aku rase dia student yg blja kat kolej area2 N9 nie gak kot,..

negro: excuse me, can u help me how tu redeem point from Hotlink,..
aku: er2 can2 first dail *100# next press button number bla2( aku dgn belagaknye wlaupun aku muet pun band 1,.. =)) hahaha)
negro: ok2 but what still can't redeem point
aku: miss i celcom user not maxis user,..i forgot how to redeem point use hotlink

pastu aku tanye dante sbb dante pki mxs dante pun tlg la dia bla2 pastu dpt la,..tgk2 point dia 48 je,..pastu dante kate x ckup nie nak dpt mesej or call free,..pastu pompan tu pun blah la,..
aku ngan dante gelak besar sbb dia pki blackberry kot tp nak redeem point,..haha,..ape slhnye dia top up rm 3 ke leh la mesej nie point 48 tp nak tebus :(( =)) hahahaha,..dh tu pki blackberry lak tu :)) hahaha,..baik pki sonyericsson mcm aku je tp x de la sampai x de kedit :(( =)) hahaha,..

p/s: wah idam btl aku menantang blackberry nie,..=)) :))

2 comments:

lovelygurlz said...

btl2, biar se pun, jnj ada kedit..hehe
p/s : idam balckberry jugakkk -,-

en.izz said...

tau x pe lovely,..kan2,..wah jom2 g beli,..hehe

Related Posts with Thumbnails