Thursday, February 24, 2011

Reunion Pertama Versi ABM Cidb


BERGAMBAR DI TASIK SHAH ALAM SELANGOR
  1. assalamualaikum,..lamo bonar den x tulis dlm blog nie,..bkn x de mase tp maleh,..bkn dpt gaji pun kalo hari2 tulis pun kan,..hehe,..
  2. den nak cito pasal reunion pertama abm w. timur intake kedua thn 2010 nie,..bkn pe reunion pun saje nak jumpe mmbr2 jauh dr kelantan, pahang, kl, australia(den la tu hehe),..
  3. 23/2/2011 aku gerak dr rmh kol 10.45pagi la camtu g kl,..ikut tol senawang n9 ke sg besi kL kena la tol rm8.20 bapak mahal,..kalo time jepun kene tol camni mau kene penggal kepale,..wa mau potong lu punya kapla,..haha
  4. pastu msk la ke jalan Tun Razak,..perh jalan clear CANTIK,..haha,..x de la semak ngan jem mcm haram tu,..haha
  5. Cidb nie terletak kat Grand Season Hotel kat Jln Pahang,..bkn kat Pahang darul Makmur ye tuan2 n puan2 ye sekeh kepale mau,..? dkt je ngan Hsptl KL tu,..huhu
  6. Aku punye la pusing2 cari x jumpe last2 aku call mmbr sampai hbs kedit,..dem,..
  7. last2 jumpe gak,..tp mcm haram paking plak x jumpe,..mmg aku x suke la kalo dpt keje kat kl mcm dem je,..haha
  8. parking lak mahal mcm caker je sejam rm3.50 kepale bapak dia mahal,..ni mahal nak kasi org mampos ke ape,..lahanat dh la parking kecik caker btl la,..
  9. pastu msk kat lobi hotel jumpe la mmbr2 aku yg aku syg nie,..sebulan x jumpe dh rase mcm setahun x jumpe,..haha,..salam2 je,..aku tgk yg pompan siap peluk cium,..er nak join leh,..?hehe
  10. yg ade time tu aku, syafiq, din, nik, aida, nor, mas, kat sane,..kitaorg naik tingkat 7 jumpe puan hasna,..pas setel ambik cek n ambik sijil kitaorg nak blah dr kl yg mcm ape ntah semak2,..
  11. kitaorg plan nak g UITM shah alam jumpe lagi dak2 ABM yg dpt sambung Degree kat sane,..wah best la korg ye dpt sambung,..leh shuffle sampai mlm kat dataran sh alam hehe,..kitaorg ambik aina, ira n dayah dlm kol 1lebih x silap,..
  12. tunggu dayah plak,..dia makeup byk2 kot ye la hero malaya dtg sane,..haha
  13. pastu kitaorg g makan kat seksyen 2 kalo x silap aku la tmpt yg top2 dgn ABC tu,..perh perut lapo kot dr pagi x makan,..huhu,..harga not bad la x mahal,..best2,..melantak sampai mutah,..hehe
  14. pastu kitaorg gerak g masjid negeri selangor,..sembahyang Zohor,..perh leh sesat dlm masjid tu,..bkn main jauh jarak tmpt ambik air smbyg n tmpt kitaorg msk tu,..silap haribulan kalo org tu nak berak cari tandas mau menagis tandas jauh n x jumpe,..hehe,..sendiri mau ingat la brader,..
  15. pas tu kitaorg g tasik sh alam,..lepak2 ambik gmbar,..ngah2 lepak dh jam 5lebih,..kene blik gak nie,..nak anta diaorg g kl lagi,..huhu
  16. msk2 kL time org blk keje mmg mcam lahanatttttttttttttttttttttttt jem teruk,..leguh kaki aku main minyak brek,..nasib auto kalo keta manual mau aku bakar jalan raye kat kl tu,..haha,..
  17. last2 aku sampai rmh kol 10mlm,..cantik sampai2 baring2 aku terus tdo,..huhu,..lotih den camni kalo hari2,..
  18. tp pe2hal pun sonok bkn slalu dpt jumpe diaorg,..jauh kot,..kelantan ke kl bape jam plak,..haha,..menangis kepale lutut kalo pk2 tu,..hehe
  19. ape2 hal pun next time inshaallah kita bt lagi,..yg bt tu pun sbb nak g ambik cek,..hehe,..
  20. enjoy ngan rm500 tu jgn boros2 lak,..sekeh pale mau,..?hehe
p/s: tq ira blnje air,..kalo tau mintak fresh oren 5 gelas,..hehe

1 comment:

Mohammad Januan said...
This comment has been removed by the author.
Related Posts with Thumbnails