Tuesday, March 31, 2009

kena tuduh curi henset

aduh bile ingat benda ni balik rase nak bakar je rmh dia tu,..
leh lak dia tuduh aku curi henset dia,..
dh la tuduh aku time nak final exam,..
bkn aku je satu rmh dia tuduh,..
cilakak,..

benda berlaku kat rmh sewa aku kat ampang ipoh,..
dia ni cos lain,..
henset dia hilang time dia tidur,..
pade pagi tu aku bgn awl cos nak study sambil main game dota,..
dia turun dari tangga(rmh 2tingkat) tanye mane hp dia,..
aku mane tau bkn hp aku,..

setelah dipendekan cite dia tuduh semua org ngan aku pun kena,..
hp sony ericsson yg buruk gile,..
jual balik pun org ambik rm30 je,..
nak tuduh aku curi,..?!!!
ingat aku ni ape nak curi hp org,..?

time tu aku pki nokia n70 x kan aku nak curi hp buruk dia,..?
nak buat pe,..
nak buat baling kat anjing jiran aku ke,..?

dh la x kenang jasa pinjam moto aku, pinjam kmptr aku, pinjam printer aku,..
leh la tuduh aku,..
time tu aku rase nak tumbuk je muke dia,..
dia ingat dia "3line" aku takut ke,..?
cam cb je perangai dia,..

korang jgn la jadi cam dia ni,..
cam cibai je,..
tuduh tanpa bukti,..

hp buruk pun ade org nak ambik ke,..?
ntah2 dia buang hp dia saje nak buat kes,..
cilakak,..
peragai cibai dia tu makin menjadi pas dia langgar tiang elektrik mane tungang moto rxz dia,..
padan muka,..

sekian,..

yang benar,..
izz la sape lagi,..

4 comments:

kadokz.senpai said...

hahahaha..
aku mcm knai bdak bodo tuh..
mmg cam shial sket dia tuh..
sry klau aku ckp lpas..

slamat dia tak tduh aku..
klau tak, mmg perang jgak ar..
mau mkn penampo aku..

dia igt dia jek bleh pnggl bro dia..
hahahaha..
time aku slow talk ngn bro dia..
dia snyp plak..
bungukk..

penakot..
sket2 pnggl bro..
sembang cam naga.. tp sbnrnye cam cacing..
ckap jek lebey..
habuk pn tarak..

Aku yG n3rd.. said...

wahh... izz mencarut..
bgus2 ade kemajuan..

sh3da+{naiv3} said...

izz xpnh mencarut ke..hahaha~
sabo la izz..
bdk mcm tu otak letak kat lutut kot..
hahahah=))

en.izz said...

er ade sape2 lagi nak tuduh izz dak baik nie x,..?

;;)

Related Posts with Thumbnails