Wednesday, April 29, 2009

good luck 2 you

dengan lafaz bismilahirahmanirahim aku mengucapkan selamat berjaya dlm final exam korang(bg yg sdg blaja) korang bt la yg terbaik, semua ni tok korang n tok family korg gak,..
ingatlah study tu penting tok mase dpn korang,..
jgn nak main je,..
nak main baik join club poco2 tu,..
hehehe,..
ok all the best semua kwn2 aku yg sedang study,..
(bkn senang aku nk bg kiss kat korg nie, hehe)

p/s: jgn nak ngade2 bwk toyol, kantoi sendiri mau ingat la ye,..

6 comments:

kadokz.senpai said...

tenkiu geng.
aku akn wat yg terbaek.
haha~

en.izz said...

ko ambik final ke kadok,..

hahahaha

kadokz.senpai said...

yela..
aku amik final ngn najib.
paklah xleh amik da.
coz da pencen..
hahaha~

en.izz said...

ampess ko kadok,..

tercekik najib ngan makan biskut tu,..

hehehe,..

ko ambik final jadi pm ke kadok,..?

tp aku dh ambik dh exam tu,..

tunggu nak jadi je nie,..

:P

niSah said...

mepek je kOrng nih....hahahaha:))

kadokz.senpai said...

hahaa.
kitorg x hot.
kitorg cool.
wakakaka.

Related Posts with Thumbnails