Monday, April 6, 2009

tag lagi, lagi2 tag, tag the movie,..hehe

milo la nie x de keja lain tag je tau,..hehe

1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
ko rileks sudah!(dlm hati cam nak bakar je rmh dia)

2. If you can have a dream to come true, what would it be?
jadi pm mlysia,..hehe

3. Whose butt would you like to kick?
aku nak kick dak2 yg kerek lagi2 yg tuduh aku curi hp tu,..

4. What would you do with a billion dollars?
billion ke,..?jap2 aku senaraikan,..

a)aku nak byr hutang2 yg ade cam hutang rumah, keta, n ape2 je,..(er hutang budi leh byr pki duit x?)
b)aku nak beli banglo kat kL n kat tempat2 yg aku rase best,..(jemput dtg rmh,..hehe)
c)g haji ngan keluarga termasuk nenek makcik pakcik sepupu,..hehe
d)aku nak g melancong ngan keluarga kat luar negara yg sejuk,..(haha nak sejuk je)
e)aku nak bt bisnes,..(ye la duit tu byk camne pun tahan lame mane kalo dok joli je)
f)aku kalo leh nak tolong sape2 yg ssh,..(ssh kalo sakit x pe la, kalo jenis pemalas ingat aku nak tlg ke?)
g)nak beli keta idaman aku la,..(beli bmw 5 series pun best, tp kalo dh billion tu nak gak sambar ferrari,..hehe)
h)er ape lagi ye,..? kawin la ape lagi duit byk buat pe kalo single,..kan2(hehe,..)


5. Will you fall in love with your bestfriend?
ssh nak jwb nie,..kalo jodoh x kemane kan?

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?
ssh gak,..kalo leh dua2 jatuh cinta,..bkn pe tkt bertepuk sebelah tangan bt pe,..?

7. How long do you intend to wait for someone you really love?
any time,..(aku kan single bile2 mase pun x pe,..hehe)

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?
nak buek camno, bukan jodoh den la tu,..hehe

9. What do you pray each day for your loved one?
x de nye nak doa hari2,..kalo dia nak lari dia lari gak,..yg penting setia,..kan2

10. What takes you down the fastest?
downtown kat kL ke,..?hehe

11. How would you see yourself in ten years time?
erm,..mungkin aku time tu dh ade master dlm civil engineering,..kalo leh aku mungkin dh msk pegawai tentera,..best2(eh aku kan nak jadi pm mlysia camne nak msk askar lak,..?haha)

12. What do you really want at the moment of responding to this tag?
aku nak bg tau ape cita2 aku n pendapat aku,..sbb tag ni aku tgk cam ne aku nak uruskan kehidupan aku sekarang n akan datang,..

13. What kind of person do you think the person who tagged you is?
mesti la dak2 yg de blog,..(ape da)

14. Would you rather be single and rich or married but poor?
mesti la kaya,..kalo kaye automatik mesti kawin punye,..x caye tanye dato' k,..(dia dpt ct tu sbb dia kaye,..hehe)

15. What’s the first thing you do when you wake up?
biasa ar tgk la mesej dlm hp,..hehe

16. Would you give all in a relationship?
x de nye,..tu bkn segalenye bg aku k,.. kawin cite lain

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?
er nak ambik dua2 leh x,..?hehe,..

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing the someone has done?
kena pandai bodek la kalo nak bg aku lupe,..haha

19. Do you prefer being single or having a relationship?
bt mase skrg kalo leh nak single,..dh keja leh la,..hehe

20. Would you leave your family behind just to chase your dreams?
x,..keluarga la bg semangat kat aku tok berjaya,..x de keluarga ssh nak capai cita2 coz doa mak tu berkat k,..(amin,..)


tag kepade beliau2 di bawah,..
k aku nak tag kat semua org yg tgk post aku nie, lagi2 name2 dak kat bwh nie..(jgn tipu kalo dh bace tuhan nmpk,..hehe)
-gg pika ciken dieya sheda miss aimee kadok kilo

3 comments:

aku ciken said...

wah....
terharu aku bace..
hehe en izz...
yeah~

dieya said...

wahaha.. kene tag lagi... yang ni esok la dieya wat..

en.izz said...

hehe,..

tq ciken,..

tag akan diteruskan,..

hehe

Related Posts with Thumbnails